tag:blogger.com,1999:blog-2780435658047138363.post5296584734008067092..comments2024-03-19T15:11:40.769+02:00Comments on Kokkeillaan: RoutatipuPäivi / Kokkeillaanhttp://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2780435658047138363.post-2828778524102403262012-06-04T21:04:38.391+03:002012-06-04T21:04:38.391+03:00Meilläkään ei oikein usein tehdä itse kokonaista k...Meilläkään ei oikein usein tehdä itse kokonaista kanaa/broileria, kun siinä on se kuivumisen pelko. Taidan seuraavallakin kerralla laittaa kohmeisen tipun uuniin, kun lopputulos oli niin mehevä. Ehkä se voi-/oliiviöljy-yrttiseos siellä nahkan alla myös mehevöitti. Ainakin se toi tosi hyvät maut lihaan! Jääkana saa odottaa, kunnes keksin sille sopivan mausteliemen.Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2780435658047138363.post-90262125258797000432012-06-04T13:23:48.484+03:002012-06-04T13:23:48.484+03:00Minun uunikanoista tulee aina jotenkin ihan kuivia...Minun uunikanoista tulee aina jotenkin ihan kuivia ja mauttomia. Mielenkiinnolla odotan siis kokeilun seuraavaa vaihetta, jossa laitatte jäiden tipun uuniin. Toivottavasti onnistuu!Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com