tag:blogger.com,1999:blog-2780435658047138363.post5973009955833684827..comments2024-03-19T15:11:40.769+02:00Comments on Kokkeillaan: Kantonilainen sitruunakanaPäivi / Kokkeillaanhttp://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2780435658047138363.post-67760313261713215772012-08-18T21:02:40.840+03:002012-08-18T21:02:40.840+03:00Kiitos Ankerias! Joskus kiinalaisessa ravintolassa...Kiitos Ankerias! Joskus kiinalaisessa ravintolassa saa eteensä yllättäviä, erilaisia annoksia ja niistä sitten osaakin olla asianmukaisesti kiitollinen. Esimerkiksi Torniossa oleva kiinalainen, jonka nimeä en muista, tarjoaa todella hyvää ruokaa, joka poikkeaa vähän näiden oululaisten "kiinalaisten" (liekö moni omistaja Vietnamista tai Thaimaasta lähtöisin...) tarjonnasta. Onneksi itse tehden on mahdollisuus saada jotain erilaista!Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2780435658047138363.post-29437315251418909012012-08-18T16:32:26.269+03:002012-08-18T16:32:26.269+03:00Tämä sinun tekemä kiinalainen juttu näyttää ainaki...Tämä sinun tekemä kiinalainen juttu näyttää ainakin 100 kertaa paremmalta kuin ne ruoat mitä Suomen kiinalaisista yleensä saa. Oikein harmittaa, kun tuo Suomen etnisten ruokapaikkojen taso on usein niin heikko. Kaipa se johtuu osittain myös suomalaisille yleisestä asennevammasta. Halutaan paljon ja halvalla. Mahan pitää tulla täyteen, ruoan laatua ei niin arvosteta. Onneksi tämä asenne on nyt ehkä jo muuttumassa.Anonymousnoreply@blogger.com