maanantai 2. lokakuuta 2017
Pizzavinkki
Tein eräänä päivänä tonnikalakastiketta (sipulia, valkosipulia, tonnikalaa, tomaattimurskaa, paprikaa ja hippunen ruokakermaa, ja mausteena vähän chilijauhetta), jota jäi tähteeksi. Olisin hyvin voinut keittää sen kaveriksi taas pastaa, mutta enemmän houkutteli pizza. Levitin pizzapohjalle tonnikalakastikkeen jämät ja silppusin päälle hiukan kinkkua. Sitten vain juustoa ja pepperonia pintaan ja koko komeus uuniin. Maukas tonnikalakastike tavanomaisen tomaattikastikkeen tilalla nosti pizzan erinomaiselle tasolle, joten uskallan suositella testaamaan tällaista. Nams!
Kaikessa yksinkertaisuudessaan tähän olisi voinut heittää päälle vain juustoraasteen ja niinkin olisi taatusti tullut hyvää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää niin hyvälle! Jämäaineksista tulee usein just se paras pizza :)
VastaaPoistaKiitos Heidi! Jämäpizzan maut olivat ihan napakymppi :)
PoistaNäyttää niin hyvälle ja niin oikealle!!!! tänään pakko saada pizzaa!
VastaaPoistaKiitos Nanna, tää maistuikin niin oikealle ja niin hyvälle, että meinasin itkeä ilosta!
Poista