perjantai 20. heinäkuuta 2018

Kaksi hyvää syytä käydä Kajaanissa

Jos mietit, miksi kannattaisi visiteerata Kajaanissa, kerron sinulle kaksi hyvää syytä: ravintola Anorakin alkuruoka ja pääruoka! Mahdollisesti jälkiruoka olisi se kolmas syy, mutta emme jaksaneet enää syödä jälkkäriä.

Piipahdimme pikaisesti Kajaanissa toteamassa, että hellettä on sielläkin. Illalla nälän tullen kipaisimme ensimmäiseen kohdalle sattuneeseen ravintolaan ajatuksella "no ihan sama, mennään tuohon, päästään ainakin ulos varjoon syömään ja nauttimaan kesäillasta".


Alkupaloiksi haukea ja salaattia. Raikasta ja maukasta! Erityisen viehättynyt olin tuosta salaatista.

Pääruuaksi ylikypsää possua ja flank steakia. Ei moitittavaa, päinvastoin. Meidän makuhermomme ilahtuivat näistä ruokalajeista vallan paljon.

Ravintola Anorak sijaitsee Kajaanin linnan raunioiden kohdalla, näköetäisyydellä katua ylöspäin keskustaa kohden. Kannattaa siellä linnassakin toki käydä, eikä pelkästään tuossa Anorakissa :)


* * *

Ai niin! Olihan siellä vielä semmoinen kiva juttu kuin Höyrylaiva Kouta! Armastus hoksautti, että sekin kannattaa tähän lisätä. Olisimme halunneet iltaristeilylle, mutta niin oli suosittu tuo, että ei mahduttu mukaan. Iltapäivän Kajaanijoen reissulle kuitenkin päästiin ja mukavaa oli. Liput kannattaa varata etukäteen, jos haluaa päästä juuri tietylle matkalle mukaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti