INKIVÄÄRI-SITRUUNARUOHOBROILERI (siipipalat)
2 valkosipulinkynttä raastettuna
reilu 1 rkl inkivääritahnaa
reilu 1 rkl sitruunaruohotahnaa
1 rkl srirachakastiketta
1 rkl hunajaa
1 tl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
1,5 tl suolaa
800 g broilerin siipipaloja (tai muuta broileria)
Sekoita marinadin ainekset ja nostele broiskupalat marinadiin. Anna maustua välillä sekoitellen noin 45 minuuttia.
Laita uuni lämpiämään 220 asteeseen. Nosta boileripalat pellille leivinpaperin päälle ja paista niitä puolisen tuntia tai kunnes ne ovat saaneet väriä. Käännä palat puolivälissä.
Marinadi aluillaan |
Njamnam, herkullista. Minä olen nykyään hurahtanut wingsseihin ylipäätään ja näissä on kyllä mausteet kohdillaan.
VastaaPoistaMausteet olivat tosiaan kohdillaan, ja joudun tekemään näitä yhä uudelleen ja uudelleen. Mutta sitä tamarindiversiotakin on ihan pakko kokeilla!
PoistaTodella herkullisen kuuloiset maut - jotenkin kolahtaa ihan täysin tällaiseen vappuherkuttelusesonkiin!
VastaaPoistaNoutopöytään kun tekee näitä ison kasan, niin tekevät varmasti kauppansa.
Poista