tiistai 4. syyskuuta 2018

Mehevät ja maukkaat broilerinkoivet

Broilerista puhuttaessa kuulee monesti mainittavan sanat "kuivaa" ja "aika mautonta, mitäänsanomatonta". Jos haluat näistä laatusanoista eroon, suosittelen tekemään broiskua oheisella ohjeella. Oli mehevää ja oli maukasta!


AASIALAISET BROILERINKOIVET

3 broilerin koipi-reisipalaa

2 valkosipulinkynttä
1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
1 dl soijakastiketta
1/2 dl osterikastiketta
puolikas tuore chili
2 rkl sokeria

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita kastikeainekset kulhossa. Poista broilereista nahka ja tee lihaan muutama viilto puukolla. Nosta broilerpalat uunivuokaan ja kaada päälle kastike. Nosta vuoka uuniin ja anna paistua noin 15 minuuttia kuumassa. Valele broilereita liemellä, laita päälle kansi tai folio ja laske lämpötila 175 asteeseen. Anna lihan kypsyä uunissa ainakin puolitoista tuntia. Kääntele välillä koipia, jotta kastike maustaa niitä kauttaaltaan. Ruoka on valmista, kun liha on riivittävää ja irtoaa helposti luusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti