torstai 28. heinäkuuta 2011

1269,3 km

Tulipahan ajeltua autolla! Noiden kilometrien sisään mahtui kaikenlaisia jänskiä, ihmeellisiä, erikoisia ja hassuja kokemuksia ja nähtävää. Ruokapolitiikka oli mm. seuraavanlaista:

Ravintola Gusto. Kiitos vinkistä, Hannele! Ihana Italia lautasella Kuopiolaisittain.

Ravintola Trapesa, Valamo. Vaikka siirryttiin fyysisesti kotimaassa 100 km, niin ruokamaailmassa liikahdettiin raketin kantomatka. Pottuja ja lihapullia, sekä jälkiruokasoppa - ei huono!

Loiskis, Saimaan rannalle solahdettiin eli Savonlinnaan saavuttiin. Panimoravintola Huvilaan teimme iltakävelyn, joka palkittiin oikein hyvällä kaksiosaisella aterialla. Selkeät ja hyvät maut upposivat helposti, mutta Armastuksen mielestä ruokaa olisi saanut olla enemmänkin :)


Mikkelin tori ja kukonpoika. Kalakukkoa teki mieli, mutta kuka sitä nyt kokonaista kukkoa välipalaksi popsisi. Hikihelteellä tähteeksi jäänyt eväs olisi hautunut käsilaukussa niin, että olisi lopulta liikahtanut sieltä itsekseen pois. 

Alkaa tämä matkailu jo tälle lomalle riittää, vaikka lystiä on ollutkin. :) Ja täytyy vissiin kohta työmaallekin palata. Mutta siihenhän on vielä piiiiiiiiiiiiiiitkä aika ja monta monituista päivää. Pois ajatuksista se! Hus!

2 kommenttia:

  1. Gusto onkin vielä kokeilematta vaikka Kuopiossa asunkin :) hyvältä näyttää annokset! Nämä reissuruokapostaukset on just hyviä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista Luumukka! Gusto oli kyllä ihan älyttömän hyvä, suosittelen.

    VastaaPoista