sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viritellyt vihreät

Lehtikaalista ja pinaatista saa nopeasti maukkaan lisukkeen ruualle muutamalla "mausteella": inkivääriä, valkosipulia, seesamiöljyä ja osterikastiketta. Ei mene kuin hujaus, ja lisuke on valmis. Unohda haudutus ja muhitus, valmistaudu syömään pian!


LEHTIKAALTA JA PINAATTIA ITÄMAISITTAIN

2-3 lehtikaalin lehteä
paketti tuoreita pinaatinlehtiä
palanen inkivääriä ohueksi suikaloituna
1 valkosipulinkynsi ohuina siivuina
pari ruokalusikallista rypsiöljyä
1/2 tl seesamiöljyä
1 rkl osterikastiketta
tuoretta chiliä maun mukaan

Riivi lehtikaalin lehdet irti lehtiruodista. Suikaloi kaali. Kuumenna pannulla öljyä ja laita kaalisuikaleet paistumaan. Paistele sekoitellen hetken ajan ja lisää sitten pinaatinlehdet sekä inkivääri ja valkosipuli. Paista sekoitellen vielä parin minuutin ajan ja lisää pannulle sitten seesamiöljyä sekä osterikastike. Sekoita ja tarjoile.

2 kommenttia: