perjantai 20. tammikuuta 2012

Blogitunnustus

Ahmijalle hymyilevät kiitokset tunnustuksesta! 

Olen antanut itseni huomata, että blogimaailmassa jaetaan blogitunnustuksia. Nyt sellainen tuli minullekin, ihan äkkiarvaamatta! Olen sivistänyt itseäni sen verran, että tiedän blogitunnustukseen kuuluvan muutamia kysymyksiä, joihin nyt minäkin vastaan:

1. Koska aloitit blogin?
Heinäkuussa 2011. Uusi ja opetteleva tulokas siis olen.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Ruoka on pääosassa, välillä mukaan pääsee leivonnaisiakin. En peittele erheitä enkä virheitä eli paljastan suoraan ja kaartelematta, kun jos töpeksin. Olkoon se opiksi muille. Ja eikö vahingonilo ole paras ilo :))

3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?
Jaa... en oikein osaa sanoa. Kirjoitustyyli on jokaisella omanlaisensa, kai se persoona näkyy siinä.

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?
Kahden vuoden pähkäilyn aikana ihailin ja lueskelin muiden mahtavia blogeja ja kokkailin niiden ruokia. Itsellänikin halutti koota ruokia ja tarinoita yhden otsikon alle, mutta olin vähän arka aloittamaan. Lopulta keksin nimen blogille ja pääsin vauhtiin.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Oikeastaan en tällä hetkellä mitään. Tämä on vielä niin uutta kaikki. Kuvien laatu ei pokkarilla otettuna ole paras mahdollinen, mutta tällä nyt mennään. Luultavasti lompsin kameraostoksille jossain vaiheessa. Nälkä kasvaa syödessä (etteipä osuva lausahdus näin ruokabloggaajalta!).

Kauniiksi lopuksi haluan laittaa tämän blogitunnustuksen eteenpäin (kuten tapana on). Voisin lykätä tunnustuksen ihan mille tahansa oman blogilistani mahtavista ja innostavista blogeista, mutta se menee nyt kuitenkin Rouva Raadelmasta -blogille. Tätä blogia olen seurannut syksystä asti silloin tällöin, nykyään kiihtyvällä tahdilla. Blogissa on ihania ruokia, kauniita kuvia ja Rouva R:n mukavia kirjoituksia. Tutustukaa tekin!

2 kommenttia:

  1. Rouva Raadelmasta kiittää ja kumartaa! Suuremmin en olisi voinut yllättyä.

    Kokkeillaan on kerrassaan hurmaava ruokablogi, ja siksi kannatankin Keittiöharmin omaa näkemystä siitä, ettei blogia ole syytä muuttaa. Jatkan kokkeilujesi seuraamista!

    VastaaPoista