TÄYTETTY PORSAAN SISÄFILEE (2-3 annosta)
n. 400 g:n painoinen porsaan sisäfilee (maustamaton)
suolaa, mustapippuria
vajaa paketti pekonia
2 reilua ruokalusikallista Philadelphia-juustoa
yrttejä (laitoin tuoretta basilikaa ja ruohosipulia sekä kuivattua persiljaa)
n. 1/2 dl aurinkokuivattuja (kirsikka)tomaatteja
Voit leikata fileen kahteen osaan, näin se on helpompi leikata levyksi. Leikkaa filee(t) pituussuunnassa levyksi (haitariksi, sanoo alkuperäinen ohje). Nuiji sitten kevyesti ja ripottele pintaan vähän suolaa ja pippuria.
Silppua yrtit ja sekoita ne tuorejuustoon. Silppua tomaatinpaloja vähän pienemmiksi ja sekoita ne joukkoon. Levitä juustotahnaa fileelevyjen päälle ja rullaa ne kääretortun lailla rullalle. Kiedo päälle pekonia, jolloin saat rullat pysymään kiinni. Paista rulliin joka puolelle pannulla kauniin ruskea pinta ja nosta ne sitten 200-asteiseen uuniin n. 20 minuutiksi. Laita sitten uunin lämpö pois ja anna lihojen olla uunissa vielä kymmenisen minuuttia.
Grillattu parsa, grillattu halloumijuusto ja yksinkertainen tomaattisalsa tekivät ateriasta oivallisen kesälounaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti