sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Fashion brunssi Puistolassa

Hannele houkutteli (ja kova homma siinä olikin!) minut muotibrunssille Puistolaan, jonne sitten suunnistimme kauniina syyspäivänä. Myös tällainen old-fashion solahti joukkoon, ja sai syödäkseen hyvää ruokaa. Alku- ja pääruoan välissä katselimme muotinäytöksen. Piristävintä muotiantia tarjosi mielestäni nuori suunnittelija Saara Hedman, joka oli suunnitellut ja tehnyt muotinäytökseen muun muassa kauniita leninkejä.


Piristävintä ruoka-antia brunssilla puolestaan oli alkupalabuffet. Pöytään oli koottu varsin mukavia ja monipuolisia makuja, ja jo pelkästään niistä olisi herkuttelija saanut vatsansa täyteen. Katkaravut olivat ihania, niin myös mangobroileri. Ja kaikki!


Pääruoaksi valitsi nieriää, mutta en mitenkään erityisesti innostunut annoksestani. Hyvää oli, juu, etenkin kun makoisaa kastiketta muisti kaapaista joka haarukalliseen, mutta ei mitään spesiaalia. Hannelen kuulemma herkullinen ylikypsä possu aiheutti siis hienoista annoskateutta :)


Jälkiruokabuffetin tähtönen oli mielestäni pannacotta. Olisiko sitä voinut ottaa kolme kupposta, ja jättää mansikkakakkupalan (tavanomainen) ja suklaamoussen (hyvä) tarjoilupöydälle??? Ja oliko pakko ottaa kaikkia? Kyllä, tein empiiristä tutkimusta jälkiruuasta.

Hintaansa (30 euroa) nähden brunssin tarjonta oli aika hyvä. Jos jotain toivetta esittäisin, niin sanoisin, että pääruoan kanssa tarjottu valkoviini olisi saanut viipyä viileässä siihen hetkeen, kunnes pääruoka saapuu. Nyt se odotteli pöydällä lasissa hyvinkin reilun tunnin, ja lämpeni huoneenlämpöiseksi. Seura sen sijaan oli mitä parhainta!

Peruspöperölän Virpi on muuten raportoinut lauantaibrunssista Puistolassa, käykäähän tsekkaamassa.

- - -

P.S: Eilen illalla olimme ystävien luona tupaantuliaisissa. Emäntä oli loihtinut pöytään sellaiset herkut, että ne olisivat sopineet vaikka Puistolan brunssin alkupalapöytäänkin. Vai mitä sanotte esimerkiksi napolilaisista lihapullista, chorizoperunasalaatista, parsakaali-pekoni-cashew-salaatista, artisokkatahnasta ja kesäkurpitsaleivästä? Maistuisiko? Meille maistuivat, nämä ja muutamat muutkin suussa sulavat tekeleet! Kiitos!!!

4 kommenttia:

 1. Siis vähän me ollaan fashion! Kiitos loistoseurasta, tästähän vois tulla vaikka tapa.

  Ehkä mahtavinta koko brunssissa oli se että se oli. Että Oulussa osataan, järjestetään ja iloitaan. Lisää tätä!

  VastaaPoista
 2. Paremmalta vaikuttaa tuo teemabrunssin anti kuin sen perusbrunssin. Pitänee joskus testata siis myös teemaversio :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos murut, kun tulitte tupareihin! Rakkaudella ruokaa kokkailin, ehkä se siksi oli niin hyvää :) Oli huippu ilta. Pikkujouluja odotellessa ;)

  Ei brunssikaan pahalta vaikuta. Maistuis ainakin nyt, kun kattilassa porisee peruskaurapuuro!

  Outi

  VastaaPoista
 4. Kyllä, Hannele, parasta oli se, että tällanen ylipäänsä toteutettiin Oulussa!

  Virpi, ei muuta kun seuraavaa teemabrunssia kohti :)

  Outi: Rakkaus huokui ruuasta!

  VastaaPoista