APRIKOOSI-HUNAJAMELONIHILLO (4 lasipurkillista á 2,5 dl)
700 g tuoreita aprikooseja (kivettöminä)
300 g hunajamelonia (hedelmälihaa)
500 g hillosokeria
1 sitruunan mehu
2 cl Cointreau-likööriä
Pese aprikoosit ja poista siemenet. Punnitse 700 g aprikooseja ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Poista hunajamelonista kuoret ja siemenosasto, ja paloittele hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Sekoita hedelmäpalat, hillosokeri, sitruunamehu ja likööri (lapsiystävällinen versio kuumentaa liköörinkin) kattilassa ja kuumenna seos kattilassa kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna kiehua poreillen noin 3 minuuttia (minulla taisi kiehua viitisen minuuttia). Täytä puhtaat, kuumennetut lasipurkit hillolla ihan piripintaan ja sulje purkit heti.
- - -
Taas on päästy mitalikahvia keittämään! Hienot suomalaisurheilijamme paralympialaisissa ovat haalineet mitaleita, ja jos olen laskuissa pysynyt, niin niitä on jo viisi. Onnia monta tonnia!!!
Voi ompa kyllä maukkaan näköinen ja kuuloinen hillocombo!
VastaaPoistaJa helppotekoinen! Minä en ole enää löytänyt kirsikoita kaupasta, enkä ole päässyt kokeilemaan sun kirsikkahilloreseptiä :(
VastaaPoistaMielenkiintoinen hillo! Meidänkin autossa on mukiteline;)
VastaaPoistaMielenkiintoinen ja hyvä! Pidetäänpä mielessä tuo mukiteline :))
VastaaPoistaMe korkattiin hillopurkki viime lauantaina ko vietettiin Lancasteriin lähtijän läksijäisiä ja nautiskeltiin sitä juustojen kera. Toimi!! Että kiitos vaan! Kellarissa on mehupulloja jo :D
VastaaPoistaHyvvää oli! Minkähänlaisia jameja sieltä Londonista löytyy...? Terkkuja Dolphinholmesta! Pubissa on tänään grillibileet, jei!
VastaaPoistaKellarinainen ja dolphinholmilainen: Kiva kun maistui! Pitää muistaa syynätä londonin hillohyllyt ja muu ruokatarjonta, jos sinne asti pääästään. Grillibileet pubissa kuulostaa hauskalta :)
VastaaPoista