maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ei mitään peruspöperöitä :)

...vaikka Peruspöperölässä oulubloggareiden (ja hängöraundien) kanssa iltaa vietettiinkin. Virpin emännöimään iltaan olivat herkkuineen saapuneet Diplomi-insinöörin keittiöläiset (linssi- ja avokadosalaatit) Kokit ja potit (paahdetut kikherneet ja papu- ja avokadotahnatäytteiset mexicolätyt) Pastanjauhantaa (sienipiirasta) ja Sokerikukkasia (sitruunaiset kuppikakut) sekä pari vielä blogitonta ruuasta nautiskelijaa. Pöytään kannettiin jos jonkinmoista silmänruokaa, ja kun niitä vielä pääsi hyvässä seurassa syömäänkin, niin nautinto oli täydellinen! Ihastelu, mussutus, santsaaminen ja huokailu saivat minut välillä unohtamaan kameran käytön, ja kuvaamatta jäivät ainakin Virpin muheva lihapata ja vara-aviomiehensä rakentelemat broilerinmaksavartaat, jotka molemmat olisivat kyllä ansainneet päästä kuviin. Ottakaapa tästä ideaa seuraaviin bakkanaaleihinne, arvon lukijat:Minä väkersin iltaa varten venäläistä hunajakakkua, joka lopulta onnistuikin kaikkien hikisten vaiheiden jälkeen (joten mahdollisesti tohdin reseptiikkaakin julkistaa). Kakku löysi ihastuttavan makuparin Pekan kanelisesta appelsiinisorbetista. Vein kaiken varalta (että jos kakku olisikin jotenkin pahaa ja kamalaa) tarjolle myös parmankinkkuun kääräistyjä marinoituja vuohenjuustopaloja, jotta olisi jotain syömäkelpoistakin tarjottavaa :)

Lämpimät kiitokset Virpille illan emännöinnistä ja koko joukolle loistoseurasta! Eikä ruokakaan siis pahaa ollut :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos itsellenne!

  Oli herkullista ja hauskaa, taas kerran <3

  VastaaPoista
 2. Juupajuu! Seuraavaa tapaamista odotellessa... :)

  VastaaPoista
 3. Ihan normi lauantaihan tuo oli ;D

  Ruoka oli ihanata ja mehikokehitelmätkin hyviä, vaikka paputahna näyttää kuvissa aika karseelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis niin oli, ihan normilauantai :) Mitenpä sitä ihminen muuten lauantai-iltaansa viettäisi, kuin syömässä seitsemäätoista sorttia!

   Poista
 4. Kyllä sen nyt juuri syö, mutta kuka sen seitemäntoista sorttia valmistaa, kysyn ma. Tai sitten munkin pitäis alkaa harkita avioitumista, jos teitä noin joka lauantai hemmotellaan. ;)

  Ja kyllä, vaadimme reseptiikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just niinhän se menee, että meitä vaimoihmisiä hemmotellaan :)

   Poista