perjantai 28. elokuuta 2015

Brunssiherkkuja Konst o. delissä

Olen viime vuosina nauttinut useita erilaisia brunsseja. Elokuun alussa uudessa oululaisessa Konst o. delissä kutsuvieraille tarjottu brunssi rynnisti brunssiparhaimmiston joukkoon. Usein ainakin täällä Oulussa (tai pitäisikö sanoa "harvoin", sillä brunssitarjoilua ei liiemmälti ole) brunssi on melko tuhti kattaus, enemmän lounasmainen kuin aamiaiseen kallistuva. Minä en kaipaa brunssilleni pottuja ja kastiketta, vaan ennemminkin salaatteja, pikkusuolaisia sekä raikkaita ja maukkaita makupaloja. Ei mättöä vaan makuelämyksiä, kiitos.Konst o. delissä oli luotu elokuiselle lauantaiaamulle oikein onnistunut kattaus. Saimme nauttia mm. pienistä pastramileivistä, jokiraputuulihatuista, artisokkapiiraasta, erilaisista salaateista (caesar oli suosikkini - miten ihana kastike!) sekä kaiken kruununa uppomunasta. Viimeksi mainittua syödessäni tuskin pystyin puhumaan, oli niin hyvää (ja niin harvinaista täkäläisessä brunssitarjonnassa). Jälkiruokavalikoimassa oli mm. limepossettia ja pieniä leivoksia / kuppikakkuja. Pieni suklainen kakkupala teki pesän sydämeeni (eikä ainoastaan voin ja sokerin, vaan myös makunsa vuoksi).


Syyskuu lähestyy, valmistaudu brunssiin!

Nimittäin brunssia tarjoillaan Konst o. delissä syyskuusta alkaen sunnuntaisin klo 10 - 15. (Ja lokakuusta alkaen myös lauantaisin, muistelen näin.) Facebook-sivulta luurasin, että brunssitarjoiluihin otetaan varaslähtö jo sunnuntaina 30.8., jolloin tarjoillaan Espanja-brunssia.

* * *

Brunssin bloggarille tarjosi Konst o. deli - lämpimät kiitokset!

* * *

PS: Myös Konst o. delin After work -pasta testattu! Talon ragu oli mielettömän hyvää!!!

8 kommenttia:

 1. Oli hyvä brunssi, aivan ykköshyvä!

  VastaaPoista
 2. Haluan kyllä tuonne brunssille heti syyskuussa! Harmi, että en päässyt silloin avajaisiin :( Oletko muuten kokeillut Roosterin brunssia? Sekin on hyvä, paljon erilaisia salaatteja ja suolaisia naposteltavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi, jo huomenna pärähtää heillä espanjabrunssi pöytään, eli tilaisuutesi koittaa jo ennen syyskuuta :)

   Roosterin brunssi on kokeilematta, kiitos vinkistä, sinne seuraavalla kerralla.

   Poista
 3. Minäkin pistän brunssivinkit korvan taakse :) Ja mahtavaa, että Konst o delin brunssi katetaan jo klo 10 alkaen, sinnehän ehtii lapsiperhekin (toisinaan ärsyttävistä) päikkäriajoista huolimatta - jos vaan kehtaa lähteä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on hyvä, että brunssi alkaa jo kymmeneltä. Usein ne alkavat vasta klo 12 ja silloin on jo hyytävä nälkä, ja tekee mieli lounasta.

   Poista
 4. Herkullista! Pitääpäs itselläkin suunnata nyt syyskuussa brunssille. Ja pastaa pitää päästä kokeilemaan myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pasta oli todella hyvänmakuista. Armastukseni olisi toivonut isompaa annosta, tai leipää oheen, mutta minulle annos oli oikein sopiva.

   Poista