Availin vähän purkinkansia, surrasin sauvasekoittimella, pilkoin ja sekoitin - suurpiirteisesti ja summittaisesti. Tällaista tuli:
Grillattua paprikaa (purkista), parmesaanijuustoa,
parsannuppuja (nopeasti keitettyjä) ja pinjansiemeniä.
Kylmäsavulohitahnaa ja retiisiä...
...ja kylmäsavuporotahnaa ja persikkaa.
Tein kumpaankin tahnaan saman pohjan:
100 g ruohosipulituorejuustoa
n. 1 kukkurallinen ruokalusikallinen smetanaa
mustapippuria
- lohitahnaan lisäksi kylmäsavulohta, sitruunamehutiraus, ruohosipulia, basilikaa ja kevätsipulia
- porotahnaan lisäksi kylmäsavuporoa, vähän valkosipulia ja kevätsipulia
Uunissa paahdettujen leipäviipaleiden päälle tein artisokkatahnaa,
johon tulee himo. Joidenkin leipien päälle sipaisin
vähän jotain italialaista luomumakkaratuotetta.
Minäkin olisin kyhjännyt kyljessäsi tuollaisten iltapalojen vuoksi! Tästä tuli mieleeni, että eräiden taannoisten pilleitten jälkeen hankin tuollaisia venkuroita lusikoita enkä ole vieläkään niitä käyttänyt! Ehkäpä tässä lähivuosina minäkin:)
VastaaPoistaKylläpä teillä kelpaa - ihan tavallisena päivänä. Venkurat lusikat on kyllä kivat, mistäs te kaikki niitä hankitte?
VastaaPoista:)) Campasimpukka! Nyt äkkiä venkurat käyttöön, niitä ei kannata kaapissa jemmailla, kun ne suorastaan huutavat, että täytä meidät!!! Etkö ole kuullut niiden vaatimuksia???
VastaaPoistaJonna: Venkuralusikoita, joilla uuvuttavankin työpäivän ilta muuttuu hohdokkaammaksi, ollaan ostettu Stokkalta. Siis ainakin minä ostin sieltä. Ne eivät varmaankaan enää keiku trendien aallonharjalla, mutta minäpä en semmoisesta välitä.