torstai 22. joulukuuta 2011

Anopin appelsiinikakku

Helppo, hyvä, herkullinen!


APPELSIINIKAKKU

3 munaa
2 dl sokeria
2 rkl appelsiinimehua
1,5 dl öljyä tai 150 g sulatettua margariinia (tai 1,5 dl nestemäistä margariinia)
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl appelsiinihilloa (tai -marmeladia)
(appelsiininkuoriraastetta)

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon appelsiinimehu ja (jäähdytetty) rasva. Sekoita. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita. Lisää lopuksi appelsiinihillo tai -marmeladi (sekä halutessasi vähän appelsiininkuoriraastetta).

Paista 175 asteessa 50 - 60 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Pitäisköhän yksi kakku vielä leipoa... lapsukaiset eivät varmaan olisi pahoillaan:)

    VastaaPoista
  2. Äkkiäkös yhden kakun vielä veivaa :)

    VastaaPoista