maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuaaton valinta: kuohuvaa!

Elämä on valintoja. Tänään oli vaihtoehtona joko siivota tai lähteä Koiteliin. Koiteli voitti satanolla.

Koiteli on Kiiminkijoessa kuohuva koski, joka näin jäidenlähtöaikaan on vaikuttava näky. Komeita kuohuja kelpaa tulla ihailemaan kauempaakin. Kesäaikanakin Koitelissa on kaunista! Sinne on laitettu lukuisia nuotiopaikkoja, ja reitit on tehty sellaisiksi, että pyörätuolillakin liikkuva pääsee ihailemaan pieniä saaria. Me emme tällä kertaa olleet varustautuneet makkaroin ja kahvein, vaan toiveikkaina suunnistimme kahvilalle. Kiinni. Mälsää. Onneksi seuralaisemme eli isäpappa lupasi meille kahvit kotonaan. Kakun kera :)

Kevät on ihana!

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan mainio valinta vappukuohuvaksi! : D Täytyypä ottaa Koiteli kesän retkiohjelmaan; ei ole tullut vielä ikinä käytyä tuolla, mutta näyttää mahtavalta paikalta. Iloista ja aurinkoista päivää, se olis nyt sitten toukokuu, jee! : )

    VastaaPoista
  2. Kiitos, samoin sinne: mukavaa toukokuun ekaa :) Vähän vilipakka ilima kyllä on, mutta elämme toivossa, että lämpenee. Koiteli on tosi mukava paikka ja sinne kannattaa mennä ihan eväiden kanssa. Sinnehän kätevästi pyöräileekin Oulusta! Reilun kahdenkymmenen kilsan lenkin jälkeen voi hyvillä mielin syödä monta makkaraa :)

    VastaaPoista